Gjestebok/Visitantes

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Gracias por visitar mi página web. Me encantaría si escribieras un mensaje en mi libro. Lo harás al pulsar el butón azúl, gracias.
Skrevet av Ordføreren i Randaberg, 6. feb, 2020
17. Mai talen til ordføreren i Randaberg avsluttes med diktet av Marit T. Hardeberg Svensen
Skrevet av Siri, 6. feb, 2020
Dikt som har hjulpet meg!
Skrevet av Emma, 6. feb, 2020
Takk!!
Skrevet av Kicki Karlsen, 31. aug, 2014
Hentet pakke fra Marit T. Hardeberg Svensen i dag. Så utrolig vakker..! Jeg har nesten ikke ord... Hjertelig takk, Marit! Denne blir perfekt som gave til den jeg tenker på! Anbefaler alle å sjekke siden til Marit, "Engler, hjerter og sommerfugler" - der er det mye flott som jeg også ønsker meg.
Skrevet av Ellen S. A., 10. des, 2013
Positive ord kan deles ut til alle og enhver..og der hvor det er grobunn, gror gode gjerninger og gode tanker opp og det er jo toppen ...lykke til..for ord er kraft som kan gi både energi og depresjon..derfor viktig velge de riktige orden som kan vokse til det vakre flotte treet med frukt og grønt..bli til ly for vinden og skygge for solen..ja da blir det meningen med de gode ord når det blir kjærlighetskraften kommer uti dem...og alle forstår og ser det tydelig hva som er rett og galt..du har funnet din plass Marit.
Skrevet av Margrethe, 12. aug, 2013
Takk for en nydelig bok♡♡Med roser i hjertet! Lurte på har du fler igjen av den andre boka du har gitt ut - du er kjempe flink å skrive dikt..hvis du har så er jeg interesert..
Skrevet av Marianne H., 12. aug, 2013
Tusen takk for den fine boken jeg fikk i dag. Den var mye finere en forventet. Dette er en bok alle burde kjøpe seg. Det er ikke en bok som man leser og blir ferdig med, det er virkelig en bok og ta vare på, og ta fram og se i hvis du er sliten og lei deg. Boken Med Roser i hjerte burde dere kjøpe! Noen mener kanskje den er litt dyr, men jeg kan love at den er verdt prisen!
Skrevet av Poul Rydén Hansen , 19. mai, 2013
"Gode ord vil jeg gerne gi,
for de er nemme at si,
og mine til dig,
skal være at jeg,
synes ret og slet,
at du er en hjertepoet."
Skrevet av steinar nicolaysen, 27. mar, 2013
Kom over siden her tilfeldig...Nydelig og kreativ side...Kommer tilbake og ser mere her senere...Garantert..

Mvh. Steinar
Skrevet av JOstein Laugen, 19. feb, 2013
KJære Marit
Har sitte her å titta rundt må væl finn noe ein gang.For ei nydelig/hærlig hjæmmeside du har.Du er virkelig kreativ marit kjæm garantert tebake igjen
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Anne Lise, 7. feb, 2013
Kjære deg! For en nydelig hjemmeside du har. Du skriver så sant og ekte - og alt du skaper . supert. Så fint å besøke siden din sent en kveld.
Varme og lys i dtt kreative livslandskap fra Anne Lise
Skrevet av Susanne, 23. nov, 2012
Takk for pakken som kom i posten idag:)...Kjempe fornøyd med alt :)....Masse vakre ord til glede og ettertanke ♥
Skrevet av Tordis, 28. okt, 2012
I dag har jeg lest begge bøkene dine, igjen. Har lest dem mange ganger, det er like vakkert hver gang♥ Alle er så utrolig vakre ♥ hver på sin måte♥ Akkurat i dag var det "Noen" som jeg dvelte ved. De bøkene er bare så utrolig flotte♥
Skrevet av Thomas Numme og Harald Rønneberg, 25. okt, 2012
Takk, Marit! For et fint dikt! Vi har lagt det inn på lista over fine ting. :)
Skrevet av Else Marie, 27. sep, 2012
Takker atter en gang disse bøkene gir meg SÅ mye,Koser meg med bøkene, har dem stående på kjøkkenet, så om jeg føler dagen er litt tung åpner jeg en rosebok å leser diktet så er dagen mye bedre. Du er bare helt fantastisk. Har kopiert noen av dikta dine til noen av mine venner. Håper det ikke gjør noe.

Nyeste kommentarer

28.11 | 20:06

Hei
Lura på om du har fleir av de mormor skiltan igjen? Ser d står utsolgt på alle skilt.
Mvh Veronika Aleksandersen

11.07 | 22:06

Så hyggelig! Jeg sender gjerne en søster-tavle til deg. Kan du sende en Mail til maritsvensen@gmail.com så skal jeg sende bilde av de jeg har nå. Mvh Marit ❤️

11.07 | 19:56

Hei 😊 Ser du har noen flotte tavler med søster... Fant min ukjente søster for 1 år siden og nå fyller hun snart 60. Skulle veldig gjerne kjøpt en sånn av deg?

07.11 | 14:53

Hei på deg har kontaktet deg før ang din flotte hjemmeside.Men det er et stort problem her for de som handler her ute hos deg! https://support.microsoft.com/nb-no/microsoft-edge/surfe-sikkert-p%C3%A5-nettet-i-microsoft-edge-c7beb47a-de9e-4aec-839d-28224a1